Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Tarieven 2023

Behandeling Prijs
Eerste consult Aromatherapie behandeling
incl. anamnese. 
€55,00
(Vervolg) aromatherapie behandeling.  €45,00
Handmassage met neutrale olie of olie op afstemming kan toegepast worden in de aromatherapie behandeling..
Voetmassage met neutrale olie of olie op afstemming kan toegepast worden in de aromatherapie behandeling..
HEARTS behandeling zit in de aromatherapie behandeling en wordt toegepast bij pijn, dementie en in stress situaties.
Klankschalenmassage of klankbad/muziektherapie. (los) €35,00
Energetische Behandeling (met o.a. therapeutic touch). (los)€25,00
Gecombineerde behandeling hand en/of voetmassage met vervolgens een klankschalenmassage €60,00

Aanvulling op de tarieven

Sinds herfst 2021 heb ik besloten om mijn consult tijden los te laten. Lees het bericht via deze link: https://www.praktijknymphaea.nl/berichten/behandelingsduur-en-tarieven-zijn-aangepast/

Ik gebruik uitsluitend koudgeperste biologische massageolie. Deze olie bevat 10% jojoba olie en 90% amandelolie. Ook kan ik afhankelijk van jouw issue ook andere basisoliën inzetten zoals verwarmende sesamolie, verkoelende Aloë Vera gel of de luxe Argan olie. Als er sprake is van een notenallergie dan gebruik ik druivenpit olie.

Alle behandelingen zijn inclusief de bij de behandeling behorende oliën op maat. Dit betreft de hoeveelheid die nodig is tijdens de behandeling. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een flesje van de gebruikte olie om thuis nog heerlijk na te genieten.

Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een inhaler, massageolie, zalf of crème afgestemd op de klacht/issue of wens. De prijs is geheel afhankelijk van de gebruikte oliën en basisstof en de gewenste hoeveelheid omdat de prijs van de diverse etherische oliën nogal verschilt van elkaar en kan verschillen per seizoen van oogsten en destilleren.

Na alle behandelingen word je een heerlijk kopje thee of glas water aangeboden om langzaam weer te aarden.

Bovenstaande prijzen gelden tijdens een bezoek aan mijn praktijk. Ook is het mogelijk dat ik bij u aan huis kom. Binnen Breda in de wijken Brabantpark en Heusdenhout worden geen reiskosten in rekening gebracht, voor de rest van Breda zijn de reiskosten 6 euro (inclusief de reistijd). Buiten Breda is het 15,00 euro (inclusief reistijd) binnen een straal van 25 km.

Op al onze behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. https://www.praktijknymphaea.nl/algemene-voorwaarden/

[instagram-feed]