Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak.

Tarieven 2020

Behandeling Prijs
Eerste consult Aromatherapie behandeling
incl. anamnese.  60 min
€55,00
(Vervolg) aromatherapie behandeling.  45 min €40,00
Handmassage met neutrale olie. 15 min€11,00
Handmassage met olie op afstemming. 15 min
(alleen in combinatie met een voorafgaande aromatherapiebehandeling met anamnese)
€13,50
Voetmassage met neutrale olie. 15 min€12,00
Voetmassage met olie op maat. 15 min
(alleen in combinatie met een voorafgaande aromatherapiebehandeling met anamnese)
€14,50
Hand- en voetmassage met neutrale olie.
25 min.
€21,00
Hand- en voetmassage met olie op maat.
25 min (alleen in combinatie met een
behandeling met anamnese)
€26,00
Klankschalenmassage 30 minuten€26,00

Aanvulling op de tarieven

Ik gebruik uitsluitend koudgeperste biologische massageolie. Deze olie bevat 10% jojoba olie en 90% amandelolie.  Indien er sprake is van een notenallergie dan gebruik ik druivenpit olie in combinatie met jojoba olie.

Alle behandelingen zijn inclusief de bij de behandeling behorende oliën op maat. Dit betreft de hoeveelheid die nodig is tijdens de behandeling.

Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een inhaler, massageolie, zalf of crème afgestemd op de klacht/issue of wens. De prijs is geheel afhankelijk van de gebruikte oliën en basisstof en de gewenste hoeveelheid omdat de prijs van de diverse etherische oliën nogal verschilt van elkaar.

Na alle behandelingen wordt je een heerlijk kopje thee aangeboden om langzaam weer te aarden. We serveren een selectie van de biologische thee van Atelier Edana, http://www.edana.nl van Aila Edana Phelan.

Bovenstaande prijzen gelden tijdens een bezoek aan mijn praktijk. Ook is het mogelijk dat ik bij u aan huis kom. Binnen Breda in de wijken Brabantpark en Heusdenhout worden geen reiskosten in rekening gebracht, voor de rest van Breda zijn de reiskosten 5 euro (inclusief de reistijd). Buiten Breda is het 12.50 euro (inclusief reistijd) binnen een straal van 25 km.

Op al onze behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. https://www.praktijknymphaea.nl/algemene-voorwaarden/

Follow Me!