Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Op de valreep nog een bericht op de laatste dag van 2019.

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zijn er voor mij hele mooie ontwikkelingen geweest.

Op 1 juni officieel gestart met mijn nieuwe bedrijf. Zelf een website gebouwd. Mijn social media-account uitgebreid met bedrijfspagina’s. erachter gekomen dat ik gewoon zelf mijn administratie op poten kan zetten. En weer een aantal mooie diploma’s en certificaten behaald. Als laatste mijn certificaat Therapeutic Touch. Maar ook de Basis Klankschalen Healing, welke een vervolg krijgt in januari van het nieuwe jaar om nog meer de verdieping hiermee in te gaan en jullie hiermee nog meer van dienst te kunnen zijn.

Hele mooie contacten weten te leggen en een van mijn hoogtepunten was toch wel de samenwerking met Natasja. Uit deze samenwerking zijn bijzonder mooie auraspray’s, olierollers en verdampings-oliën ontstaan waar ik echt trots op ben, en die al meerdere mensen geholpen hebben met het ondersteunen van hun issues en bij hun intenties en rituelen.

Buiten de hoogtepunten waren er natuurlijk ook de wat minder leuke kanten zoals tot diep in de nacht aan je website bezig zijn omdat het toch niet naar je zin is, of omdat er dingen niet goed opgeslagen zijn. En ook de lange dagen die je soms moet maken zijn soms wel wat te veel. Maar dat maakt me juist nog trotser dat ik dit toch maar even gedaan heb.

Ik hoop dat 2020 een net zo’n mooi jaar wordt en dat het uitwerken van mijn nieuwe ideeën die al in mijn hoofd rondspoken ook weer een mooie aanvulling zullen worden op mijn praktijk.

Voor nu wil ik iedereen een hele mooie jaarwisseling wensen en een fantastisch 2020. Dat alle dromen maar uit mogen komen en dat we er samen voor zorgen dat de wereld er toch weer een beetje beter en mooier uit komt te zien. Wees lief voor elkaar, help elkaar en zeg gewoon eens wat vaker dat je van elkaar houdt.

Veel liefs Conny!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]