Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak.

Dit jaar heb ik besloten mijn eigen kerstmix, die ikzelf al jaren voor mezelf maak, ook aan jullie aan te bieden. Het is een heerlijk ruikende mix met o.a. het kostbare Vanille en Kaneel, waardoor je met een paar druppeltjes in een diffuser of een geursteentje al in een echte kerststemming komt.

Er is ook een fijne Dennenmix ontstaan die ook bestaat uit 100% pure etherische oliën en waarmee je jezelf in je eigen huis heerlijk in het bos waant. Ook zorgt hij voor de fijne geur van een echte kerstboom, ook wel fijn als je een kunstkerstboom hebt. Deze is er in een 5 ml variant en kost 12,95

Van de kerstmix heb ik 2 varianten. Eén met uitsluitend zeer goede kwaliteit etherische oliën voor 14,95 per 5 ml. En een geurolie, met ook pure Etherische oliën (waar er geen 100% natuurlijke geuroliën van beschikbaar waren) en 100% natuurlijke geuroliën voor 8,95 per 5 ml en 14,95 voor 10 ml.

Let op! Deze oliën zijn uitsluitend voor verdamping in de ruimte.


Kerstmix 5 ml.

Kerstmix verdampingsolie.

5 ml € 14,95

Deze mix is een compositie van pure etherische oliën met een mooie volle kerstgeur met o.a het kostbare vanille, kaneel en kruidnagel. Een paar druppeltjes op een geursteentje of in een diffuser is al voldoende om je in een echte kerststemming te brengen.


Kerstmix geuroliën
Kerstmix geurolie 10 ml.

Kerstmix verdampingsolie geurmix

5 ml. € 8,95

10 ml. € 14,95

Deze mix is een compositie van pure etherische oliën (waar er geen 100% natuurlijke geuroliën van beschikbaar waren) met een mooie volle kerstgeur met o.a Vanille, Kaneel en kruidnagel. Een paar druppeltjes op een geursteentje of in een diffuser is al voldoende om je in een echte kerststemming te brengen.


Dennenmix 5 ml
Dennenmix 5 ml

Dennenmix verdampingsolie.

5 ml € 12,95

Deze verdampingsolie bestaat uit 100% pure etherische oliën, o.a grove Den en siberische zilverspar, en zorgt ervoor dat je jezelf heerlijk in het bos waant. Ook met een kunstkerstboom kun je op deze manier de geur van een echte kerstboom in huis halen.


Cadeau set kerstmix 5 ml en dennenmix 5 ml. Limited edition!

2 x 5 ml 29,95

Deze cadeau set is speciaal voor de komende feestdagen en is beschikbaar in beperkte oplage, dus wees er snel bij. Het zijn de 100% pure etherische oliën kerstmix en dennenmix in een luxe cadeautasje met een trommelsteen naar keuze. Je kunt kiezen uit een bergkristal, of een rozenkwarts of een amethist trommelsteen. Eventueel alle drie is ook mogelijk voor een meerprijs van 3 euro.


Je kunt deze oliën bestellen via de mail, via een pb-tje via facebook of gewoon even een Whats Appje via telefoonnummer 0611732581. Of klik op de Social Media buttons onderaan deze pagina.


Let op!!!!

*Gebruik deze verdampings oliën NIET bij kinderen onder de 2 jaar en zeker niet bij baby’s en zwangeren en bij het geven van borstvoeding. Veiligheid staat voorop!

* Deze aroma therapie verdampingssamenstelling is alleen voor verdamping!!!

** Indien je deze olie voor andere doeleinden gebruikt is dit geheel op eigen risico!

*Voor alle etherische oliën geldt dat, indien je een diagnose hebt en/of medicatie gebruikt, je overlegt met je (huis)arts en/of apotheek voordat je overgaat tot het gebruik hiervan. Met name bij het gebruik van sedatieve medicatie!!

*Neem etherische oliën NOOIT in! Tenzij voorgeschreven door en onder instructie van een goed geschoolde en HBO gediplomeerde Aromatherapeut/Natuurgeneeskundige Gebruik het nooit puur in je badwater, maar voeg het toe aan een goede emulgator zoals Basic bad en Co. Gebruik etherische oliën nooit onverdund op de huid, maar voeg ze toe aan een basisolie zoals bijvoorbeeld amandelolie of druivenpitolie. Voeg maximaal 6 druppels toe aan 10 ml basisolie of emulgator. Onze producten zijn uitsluitend voor uitwendig gebruik.

*De gebruikte oliën kunnen bijwerkingen en/of contra- indicaties hebben en interacties hebben bij het gebruik van geneesmiddelen.

*De eventueel vermelde mogelijke bijwerkingen en/of contra indicaties kunnen nooit 100% compleet zijn door medicijngebruik, ziekte, allergieën, etc. Voor het inwendig gebruik van de door ons aangeboden producten kan je ons niet verantwoordelijk stellen. Je kan ons niet verantwoordelijk stellen/houden voor welke vorm van schade die aan je lichaam ontstaat en/of ten aanzien van je mentale staat van Zijn.

*Geen herroepingsrecht van toepassing in verband met hygiëne.

*Je kan ons niet verantwoordelijk houden en/of aansprakelijk stellen voor het verkeerd gebruiken van de producten die we verkopen of door het te gebruiken waar het niet voor bedoeld is

Tevens wil ik je wijzen op het volgende!

-Praktijk Nymphaea zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden reguliere medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

-Praktijk Nymphaea onthoudt zich van het stellen van medische diagnoses. Adviezen en behandelingen zijn gebaseerd op kennis van de complementaire zorg en de aromatherapie.

Lees voor behandeling ook even de algemene voorwaarden https://www.praktijknymphaea.nl/algemene-voorwaarden/