Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

De hand- en voetmassages die ik geef kunnen uit 2 verschillende behandelingen bestaan. Ten eerste is er de Aromatherapie behandeling. Dan is de hand- en/of voetmassage een onderdeel van een complete behandeling waarbij gericht word gewerkt aan een specifieke (gezondheids) klacht of wens. Er word een anamnese gemaakt en er wordt een olie samengesteld die helemaal afgestemd is op jou wens of klacht. De effecten van deze eigenlijk hele kleine interventie kan zeer heilzaam werken.

Ten tweede is er de losse behandeling hand- en/of voetmassage. Dit is een behandeling die je puur ter ontspanning doet. Er word een zeer rijke voedende basisolie gebruikt waarbij je de keuze hebt tussen massageolie met amandel en jojoba, en eventueel tegen meerprijs met arganolie. Indien er sprake is van een notenallergie dan kan er druivenpit olie met jojoba olie gebruikt worden.

Deze losse behandeling is ook te boeken als je één of meerdere complete behandelingen hebt gehad inclusief anamnese en je een op maat gemaakte olie hebt voor jou specifieke klacht of wens. Deze behandeling heeft uiteraard een meerprijs door het gebruik van extra toegevoegde etherische oliën.

[instagram-feed]