Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak.

Olierollers en aura-spray's
Tot 60% korting op alle rollers en oliespray’s

Olierollers en aura-spray’s met tot wel 60% korting.

Vanwege een verandering in aanbod van olierollers en aura-spray’s zijn ze nu te verkrijgen met een korting tot maar liefst 60%. De rollers zijn nu bijvoorbeeld allemaal 5 euro. We gaan ons uitsluitend richten op de verdampings oliën. Dit mede door het hele grote aanbod van spray’s en olierollers wat tegenwoordig te verkrijgen is in de diverse shops op internet. Wel zijn er nog olierollers en spray’s op aanvraag te verkrijgen in mijn praktijk. Deze zullen dan echt op jouw issue of probleem gemaakt worden zodat ze optimaal inzetbaar zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor massage oliën en crèmes.

Wat doe ik in mijn praktijk.

Verschillende complementaire zorg producten van de Levensboom

Ik krijg ook regelmatig de vraag wat ik nu precies doe in mijn praktijk. Heel kort is dit samen met jou kijken waar je aan wilt werken. En ik maak een persoonlijke massageolie of crème voor je. Tijdens een behandeling krijg je met deze olie of zalf een fijne hand- en/of voetmassage en krijg je deze compositie ook mee naar huis. Zo heb ik al verschillende mensen geholpen met o.a eczeem, acné en psoriasis. Zij kunnen ook gewoon de benodigde crème bij mij nabestellen. Er zijn verschillende mensen die een inhaler tegen angst en/of depressie hebben. Of een massageolie tegen de krampen die het gevolg kunnen zijn van de ziekte van Crohn.

Ik gebruik hiervoor de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten bij het gebruik van de verschillende etherisch oliën. Ook zorg ik dat ik in het bezit ben van de beste en nieuwste literatuur die hierover te vinden is. Ik zal blij zijn als ik weer de verschillende bij- en nascholingen en symposia en vakbeurzen kan volgen die nu door de Corona crisis allemaal afgelast of uitgesteld zijn. Een complementaire zorg- en aromatherapeute is nooit uitgeleerd, en dat is maar goed ook.

Blijf kritisch en onderzoek!

Rest mij nog alleen om jullie ook te waarschuwen. Ik zie bij verschillende aanbieders olie composities waarbij totaal geen contra-indicaties worden genoemd. En die zijn er wel degelijk bij verschillende oliën. De oliën zijn erg geconcentreerd en kunnen, terwijl het desbetreffende kruid geen contra-indicatie heeft, dit wel degelijk hebben. Neem bijvoorbeeld Rozemarijn. Als keukenkruid in normale hoeveelheden is het veilig in gebruik. Maar gebruik je de etherische olie en houdt je je niet aan de maximaal toegestane verdunning in een basisolie, dan kan dit zomaar bij mensen met epilepsie een aanval veroorzaken. Er zal ook niemand bij stilstaan dat de etherische olie pepermunt gevaarlijk is voor kinderen onder de 2 jaar. Dat mensen er benauwd van kunnen worden en dat je bij Pepermuntolie in een vol ligbad sterke onderkoeling kan veroorzaken. En dan heb ik nog niet eens alle contra-indicaties van pepermunt genoemd.

Dus mensen, blijf kritisch, vraag om contra-indicaties als ze er niet bijstaan. Vraag ook of een gediplomeerde aromatherapeute de olie composities heeft samengesteld, of dat de combinaties gewoon van internet of zelfs van Pinterest zijn geplukt.

Stay Healthy en stay safe.

Liefs Conny.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow Me!