Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak.

Tijdens deze periode van sluiting nog eens goed nagedacht over de invulling van mijn praktijk en tot de conclusie gekomen dat de complementaire zorg met daaraan verbonden de hand- en voetmassages steeds meer naar de achtergrond zijn geschoven. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gedaan die meer aansluiten bij mijn huidige interesses en groei. Ik heb het dan over de Therapeutic Touch opleiding en de klankschalenmassage opleiding. Ik merk dat meerdere klanten dit een zeer aangename en hulpvolle behandeling vinden en heb dan ook besloten om mijn behandelingen op deze manier vorm te gaan geven.

Mijn aromatherapie behandelingen blijven hetzelfde, met ook nog de hand- en voetmassages. Maar daarnaast ga ik nu ook energetische behandelingen aanbieden naast, of zelfs samen met de aromatherapie behandelingen.

Vanaf 15 januari wil ik weer open gaan voor behandelingen in de hoop dat er tegen die tijd minder besmettingen van Corona zijn en het weer veilig is om met de juiste voorzorgsmaatregelen naar mijn praktijk te komen.

Kerstmix 5 ml.
Kerstmix

Eigen Kerstmix en Dennenmix

Tevens heb ik besloten mijn eigen Kerstmix, die ikzelf al jaren voor mezelf maak ook aan jullie aan te bieden. Het is een heerlijk ruikende mix met o.a. Vanille en Kaneel, waardoor je met een paar druppeltjes in een diffuser al in een echte kerststemming komt.

Er is ook een fijne Dennenmix ontstaan die ook bestaat uit 100% pure etherische oliën en waarmee je jezelf in je eigen huis heerlijk in het bos waant. Ook zorgt hij voor de fijne geur van een echte kerstboom, ook wel fijn als je een kunstkerstboom hebt.

Van de Kerstmix heb ik 2 varianten. Een met uitsluitend zeer goede kwaliteit etherische oliën voor 14,95 per 5 ml. En een geurolie, met ook 100% pure etherische oliën waar er geen natuurlijke geurolie van beschikbaar was en 100% natuurlijke geuroliën voor 8,95 per 5 ml en 14,95 voor 10 ml.

Dennenmix 5 ml
Dennenmix 5 ml

De Dennenmix kost 12,95 per 5 ml, ook gemaakt van uitstekende kwaliteit etherische oliën. Kijk gauw op mijn shop. Daar staat ook een mooie cadeau set, limited edition, met beide oliën in een leuke cadeau verpakking met een trommelsteen naar keuze ( bergkristal, amethist of rozenkwarts) voor 29,95. https://www.praktijknymphaea.nl/kerstmixen-en-dennenmix/

Liefs Conny

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *