Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Hoi lieve mensen.

Ben je heerlijk aan het genieten van de vakantie? Ga je nog weg? of blijf je net als mijn man en ik gewoon thuis?

Het is nog steeds een hele bizarre tijd vind je niet? Ik beleef hem tussen hoop en vrees. Toch nog hoop dat diegenen die het nu niet (meer) zo nauw nemen met de corona-maatregelen toch wat voorzichtiger worden. En dat ze dit blijven doen voor de zwakkeren en ouderen die er behoorlijk ziek van kunnen worden. Ook de hoop dat het toch allemaal snel voorbij zal zijn. Maar toch ook de vrees dat we weer terug moeten naar het begin van de uitbraak en weer in Lock-down moeten.

Tevens lees ik natuurlijk ook de berichten en post’s op Facebook, Instagram, en zie het ook op You-Tube voorbij komen. Dat het maar een griepje is, dat de mondkapjes geen zin hebben, dat het een complot is, dat het een middel is van de regering om ons straks compleet afhankelijk te maken en dat we al onze vrijheden kwijt raken enz.enz. Enerzijds denk ik het zal niet zo’n vaart lopen, maar anderzijds bekruipt me soms het gevoel van als dat toch eens waar is? Heb je dat ook? Dat twijfelen wat nu wel en niet waar is?

Raar hè, de mens. Dat we zo makkelijk dingen gaan geloven als ze maar vaak genoeg geschreven en geroepen worden. We roepen namelijk van alles, we gaan vaak uit van de kwade bedoelingen van de mens, terwijl we eigenlijk gewoon het goede moeten blijven zien. Ik denk dat de wereld er dan een heel stuk beter uit zou zien. Mijn boodschap is dus heel simpel, wees lief voor elkaar, help elkaar. Doe een ander niet aan wat je zelf niet aangedaan wilt worden. Luister naar elkaar, en houdt van elkaar. En ook een heel belangrijke, geloof in jezelf en vertrouw op je eigen oordeel.

Ik ben de gehele maand augustus nog gewoon geopend, Dus wil je nog een heerlijk ontspannende klankschalenmassage of aromatherapie behandeling, maak dan nog snel een afspraak. Want in september ga ik een maandje sluiten. Om ook te gaan genieten van onze vakantie, gewoon thuis, en die dingen te doen waar we normaal gesproken samen niet aan toe komen.

Tevens wil ik je er nog aan herinneren dat de olierollers en de spray’s alleen deze maand augustus nog te verkrijgen zijn, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarna verdwijnen ze uit het assortiment. Ze zijn dan nog wel beschikbaar als persoonlijke roller, speciaal afgestemd op jou issues.

Rest me alleen nog je een hele fijne vakantie te wensen, waar je het ook viert.

Liefs Conny.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *