Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Massage aromatherapie

1 juni bestaat Praktijk Nymphaea 2 jaar. We kunnen wel zeggen 2 bewogen jaren, maar ik sta weer met heel veel plezier voor jullie klaar.

Heb je ook zo’n gevoel van onmacht? Ben je gespannen? Ik heb diverse behandelingen die je daar op een hele fijne manier bij ondersteunen en je een meer ontspannen gevoel geven. Alle behandelingen staan op mijn homepagina kort omschreven en klik je op de pijltjes eronder dan kom je op de betreffende pagina waar nog meer informatie te vinden is.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je wel eens een keertje een behandeling boeken, maar twijfel je nog of het wel iets voor jou is? Dan heb ik nu een gave actie waarbij je maar liefst 40% korting ontvangt op alle behandelingen die je boekt tot en met 12 juni. Dus ook behandelingen na die datum, maar geboekt voor 12 juni geven recht op die 40% korting. De behandeling wordt ook meegerekend voor het spaarplan wat ik in mijn vorige bericht heb gelanceerd. De korting geldt niet voor de olie of zalf die je vervolgens eventueel aanschaft. Kijk dus gauw op de tarievenlijst welke behandeling je fijn lijkt. https://www.praktijknymphaea.nl/tarieven/ . En bel me op telefoonnummer 0611732581 voor een afspraak. Tot gauw!

Liefs Conny!

logo Praktijk Nymphaea

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *