Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

naambordje Praktijk Nymphaea

1 juni 2019! De dag dat ik mijn praktijk officieel geopend heb. Praktijk Nymphaea bestaat dus vandaag precies 1 jaar.

Het was een intensief en druk jaar, waarin ik lieve klanten heb gehad, waarin ik veel nieuwe dingen heb geleerd, vooral op het gebied van, administratie computers, websites en Social Media. Maar ook fijne nieuwe behandelingen heb toe kunnen voegen aan mijn praktijk. https://www.praktijknymphaea.nl/aromatherapie/. https://www.praktijknymphaea.nl/complementaire-zorg/ Zoals klankschalenmassages, https://www.praktijknymphaea.nl/klankschalenmassage/ Therapeutic Touch https://www.praktijknymphaea.nl/therapeutic-touch/ en nu ook bezig met een opleiding Bachbloesemremedies.

Dit alles om jullie zo veel mogelijk van dienst te kunnen zijn met een behandeling die jij het liefste gebruikt om jou gezondheidsprobleem van zowel geestelijk al lichamelijk van aard op te lossen of draaglijk te maken. Denk daarbij aan steeds terugkerende depressies, angst en/of onrust. Verdriet en trauma. En op lichamelijk gebied bijvoorbeeld eczeem, acné, diverse soorten reuma, spierpijn, verkoudheid, griep, astma enz.

De complementaire zorg interventies zoals de hand en/of voetmassages en de aromatherapieproducten in de vorm van olie, crème of inhalers en verdamping in een ruimte kunnen je hierbij mooi ondersteunen en bieden wij voor je op maat aan.

Per 1 juli ga ik weer open!

massageolie

Vanaf 1 juli ga ik weer open. En omdat ik nu 1 jaar geopend ben een hele leuke actie!

En om te vieren dat ik vandaag 1 jaar geopend ben krijgt iedereen, die deze week een afspraak maakt voor na 1 juli, een gratis 50 ml flesje massageolie ter waarde vanaf 12,95. Dit is afhankelijk van de gebruikte etherische olie. En gemaakt met de fijnste etherische oliën naar keuze of diegene die gebruikt is tijdens jou behandeling. Dus bel snel naar 0611732581!

gemaakte afspraken kunnen geen doorgang vinden als je corona gerelateerde klachten hebt zoals hoesten, benauwdheid en/of koorts. De afspraak kan dan wel gewoon verzet worden en blijft de actie gewoon geldig.

Liefs Conny .

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *