Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

vanaf 1 april weer geopend

Heropening’s actie!

Lieve mensen,

We gaan weer open! En wel op 1 april. Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen. En uitsluitend op afspraak.

Om te vieren dat we weer open gaan krijgt iedere 5de klant 50% korting op een behandeling naar keuze. Dit geldt uitsluitend voor de behandeling en niet voor het eventuele product, zoals een massageolie, inhaler of crème, wat je dan aanschaft.

Je kunt vanaf nu een afspraak inplannen door mij persoonlijk te bellen op tel.nr. 0611732581 vanaf maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00u. Neem ik niet op dan kan het zijn dat ik aan het werk ben. Spreek je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug, of stuur een WhatsApp.


Ook ga ik een spaarplan introduceren. Bij inlevering van 3 volle afspraken kaartjes krijg je 50% korting op de behandeling die je het meeste bij mij geboekt hebt. Dus na 6 behandelingen heb je dus al korting! En bij inlevering van 5 volle afspraken kaartjes krijg je de meest geboekte behandeling gratis. Dit is dus na 10 behandelingen!

Ik ben blij dat ik weer kan starten met mijn praktijk, en ik hoop dat we vanaf nu weer gewoon open kunnen blijven.

Liefs Conny❤❤

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *