Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

klankschalenmassage
klankschalen

Zoals sommigen van jullie weten heeft de winterdip keihard toegeslagen deze periode. Ondertussen gaat het weer iets beter en heb ik een start gemaakt met het verder aanpassen van mijn website. De energetische behandelingen, en vooral de muziektherapie gaat een steeds groter onderdeel worden van mijn behandelingen. Uiteraard kunnen die altijd gecombineerd worden met een aromatherapiebehandeling. https://www.praktijknymphaea.nl/klankschalenmassage-en-muziektherapie/ https://www.praktijknymphaea.nl/therapeutic-touch/

Verder is mijn shop verdwenen van de website. De verkopen via die shop waren dusdanig laag dat ik alleen nog diffusers en geurstenen en aanverwante artikelen verkoop rechtstreeks vanuit mijn praktijk. Via mijn Facebook- en Instagram pagina zal ik via berichten kenbaar maken welke artikelen er verder incidenteel verkocht gaan worden. Ook zal ik via die pagina’s zelfgemaakte artikelen gaan verkopen.

Ook zit ik te broeden op een heropeningsaanbieding en een doorlopend spaarsysteem, zodra ik daar aan uit ben zal ik het via een bericht hier en op Facebook en Instagram laten weten.

Mijn voornemen is om donderdag 1 april de praktijk te heropenen. Hoop jullie daar weer gauw te zien!

Liefs Conny.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *