Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

J'Olie et Co
https://www.jolieetco.nl/?Lng=nl#

Lang geleden dat ik een bericht gemaakt heb. Maar wil jullie nu op de hoogte brengen van een paar mooie ontwikkelingen in mijn praktijk. Zo gebruik ik vanaf heden ook de hele fijne en kwalitatief hoogstaande oliën van J’Olie et Co. Neem eens een kijkje op hun mooie website waar je al deze mooie producten kunt vinden. https://www.jolieetco.nl/?Lng=nl#‘.

Tevens zul je zien dat de foto’s die ik heb van alle “Levensboom” producten zoals de huid crème en aromasticks langzaamaan vervangen zullen worden door de producten van “Aromazorg Zuster”. Dezelfde producten maar in een nieuw jasje en van een zeer uitstekende kwaliteit van de gerenommeerde Madeleine Kerkhof. Deze producten kan ik ook voor jou bestellen als je dat wilt. Neem ook eens een kijkje op haar website. https://aromazorgzuster.nl/ .

Klankschalensessies

klankschalensessies

Verder zal in mijn praktijk het energetisch helen een nieuwe toepassing gaan krijgen. Vanaf eind mei zal ik ook klankschalensessies gaan geven bij de AOBG in de Haagse Beemden. De data zullen op deze website gepubliceerd worden en via de diverse socials. Het heeft even wat langer geduurd dan gedacht, maar beter laat dan nooit toch?

De eerste klankschalensessie zal voor een gereduceerd tarief zijn. Dit om voordelig kennis te maken met deze zeer waardevolle ontspanning, waarbij je vanuit je hoofd naar je hart gaat en je alle beslommeringen van alledag even helemaal kunt vergeten.

Samenwerking

Tevens mag ik in juni en juli bij de elementen ontspanningsdagen van Conchita Barbé Vicuña een drumceremonie houden in het teken van het element vuur. Daar kijk ik ook helemaal naar uit. De data en het evenement zullen ook weer gedeeld worden hier in de agenda en op mijn socials. Kijk ook even op haar website om kennis te maken met haar praktijk en deze ontspanningsdagen die ik door eigen ervaring van harte kan aanbevelen. http://dewittelelie.info/ en http://dewittelelie.info/ontspanningsdagen/

Dus houd de website en mijn socials in de gaten voor de data. En voor meer toekomstige bezigheden die ik wil gaan aanbieden.

Liefs Conny

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]