Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Lieve mensen!

Allereerst wens ik iedereen een geweldig 2022! Dat het komende jaar maar in het teken mag staan van het weer oppakken van het normale leven na Covid en dat dit virus uiteindelijk zal mogen verdwijnen of in ieder geval mag muteren naar een normaal verkoudheidsvirus. Ik zit in ieder geval vol met leuke ideeën die ik al een hele poos heb, maar die ik nog steeds niet tot uitvoering heb kunnen brengen. Ik hoop dat daar in 2022 verandering in komt. Een van die ideeën gaat eindelijk gestalte krijgen omdat ik een hele mooie ruimte gevonden heb om dit te kunnen doen.

Vanaf april zal ik klankschalensessies gaan organiseren. Deze vinden plaats bij de AOBG in de Haagse Beemden.

Dus mocht je eens heerlijk willen ontspannen. Even wat tijd voor jezelf. Alleen of samen met je partner of kinderen. Houdt dan Instagram en Facebook in de gaten en vind mijn pagina leuk zodat je altijd op de hoogte bent van de data en tijden wanneer ik deze klankschalensessies ga houden. Er zal hier nog een leuke actie voor georganiseerd worden.

Wil je wat meer weten over de werking van de klankschalen en het gebruik in mijn praktijk of een individuele sessie boeken neem dan ook eens een kijkje op deze pagina. https://www.praktijknymphaea.nl/klankschalenmassage-en-klankschalensessies/.

klankschalen met kloppers

Ik hoop je snel eens in mijn praktijk of bij een van mijn toekomstige klankschalensessies/healings te zien.

Liefs Conny.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]