Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Toe aan een moment van totale ontspanning? Heb je het gevoel dat je te veel in je hoofd zit en je hart meer open wilt stellen?

Kom dan 4 juni en 16 juni naar mijn 2 eerste klankschalenhealing sessies. Deze zijn voor de introductieprijs van 12,50.

Ik neem je mee op een reis naar je innerlijke zelf met de magische klanken van verschillende klankschalen, maar ook de gong, drums, koshi’s, rainstick enz.

Een klankschalenhealing is echt tijd, ruimte en liefde geven aan jezelf. Het helpt je beter te ontspannen, het verwijderd blokkades en hersteld de energiestromen in je chakra’s, het kan je gevoel van eigenwaarde en zelfliefde vergroten en nog veel meer.

De klankschalenhealing duurt ongeveer 1,5 uur en daarna is er ruimte voor een lekker kopje thee en tijd om weer goed te landen.

Praktische zaken.

De klankschalenhealing vind plaats op zaterdag 4 juni bij de AOBG aan het Voorerf 47 te Breda. Inloop vanaf 14.30. Start om 15.00 uur. En op donderdag 16 juni om 19.30 de inloop en start om 20.00.

Je ligt op een zachte Dojomat. Neem eventueel 2 dekentjes mee. 1 om op te liggen en 1 om heerlijk warm te blijven en kussens voor onder je hoofd en eventueel voor onder je knieën. Draag ook gemakkelijke kleding.

Aanmelden graag via whatsapp 0611732581 Graag ontvang ik dan je naam en emailadres.Of via info@praktijknymphaea.nl VOL= VOL

Betaling na aanmelding via betaalverzoek. Bij afmelding tot 24 uur van tevoren krijg je 10 euro retour of inschrijven voor een volgende al geplande klankschalenshealing. Bij afmelding binnen 24 uur van de klankschalenhealing helaas geen geld retour  (tenzij bij onvoorziene en zwaarwegende omstandigheden) ivm al gemaakte kosten. Hopend op uw begrip in deze. 

Liefs Conny❤❤

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *