Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Lieve mensen!

Ik heb besloten om de tijden van de behandelingen los te laten. In deze jachtige tijden worden we al genoeg begrenst door tijdslimieten en moeten we vaak klaar zijn binnen een bepaalde tijd. Ik wil daar niet meer aan meedoen. Daarom deze keuze. Ik heb nu gewoon een aromatherapie behandeling die de eerste keer, waarin ook de anamnese afgenomen wordt, 55 euro kost. En duurt die 1 uur, dan is dat prima, maar duurt die 2 uur, dan is dat ook helemaal oké. Alle vervolgbehandelingen kosten nu 45 euro, ongeacht de tijdsduur.

Je kunt in mijn praktijk echt tot rust komen en we nemen de tijd die voor jou goed voelt en waarin ik je alle aandacht kan geven die nodig is voor jou behandeling. En gedurende het gesprek en de behandeling komen we er samen achter wat voor jou het beste helpt. Is dit een hand- en of voetmassage, of zijn klankschalen en muziek jou ding om te ontspannen. Of lijkt Therapeutic Touch jou het fijnste omdat je aanraken niet zo fijn vind. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Tarieven

Ik hoop je gauw in mijn praktijk te zien. Een praktijk die de tijd neemt en jou die aandacht geeft die je verdient en nodig hebt!

Liefs Conny!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *