Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak.

zonsondergang augustus 2020

Actie.

Lieve mensen,

Als ik dit schrijf hebben ik en mijn man heerlijk vakantie. Thuis lekker een beetje rommelen, echt relaxen en af en toe mijn kennis op peil houden van de complementaire zorg en aromatherapie in het bijzonder. Terwijl ik dit schrijf liggen de honden vlak naast me en zit ik heerlijk buiten in het zonnetje, muziekje op de achtergrond. Gelukkig met een zeer aangename temperatuur, want die hitte van een paar weken geleden hoeft van mij echt niet. Maar ondanks dat ik vakantie staat mijn hoofd niet stil en borrelen er allemaal nieuwe ideeën in me op.

1 van deze ideeën is dat ik na mijn vakantie een geweldige actie wil houden zodat nog meer mensen de geweldig ontspannende werking van een aromatherapiebehandeling kunnen ervaren. En omdat ik heel erg enthousiast ben wil ik nu deze actie al met jullie gaan delen. Ik wil namelijk bij 250 vind ik leuks op mijn Facebookpagina Praktijk Nymphaea, https://www.facebook.com/AromatherapieByConny/ en 250 volgers op mijn Instagram account, https://www.instagram.com/praktijk.nymphaea/. en 250 volgers op mijn Pinterest account, https://nl.pinterest.com/Connyaertse/. 3 complete behandelingen verloten. Bij ieder Social media account 1.

Bijvoorbeeld als de 250 vind-ik-leuks bij mijn facebook account gehaald zijn dan verloot ik daar 1 behandeling en zo verder. Je kunt kiezen uit 3 behandelingen. Namelijk een gecombineerde Hand- en Voetmassage met heerlijke rozenolie. Een klankschalen behandeling van 30 minuten, of een aromatherapie behandeling waarbij ik een roller of een Inhaler naar keuze maak die je kunt gebruiken bij jou issue of klacht. Behandelingen vinden plaats in mijn praktijk.

Uit het assortiment.

Vanaf vandaag zijn de olierollers en auraspray’s uit het assortiment. Een gedeelte van het assortiment is nog wel te verkrijgen als verdampingsolie.https://www.praktijknymphaea.nl/verdampingsolien/.

Ook is het mogelijk dat ik een roller of spray maak afgestemd op jou. Er zullen dan echter alleen maar etherische oliën aan toegevoegd worden en niet de kruiden of de edelsteentjes.

Bij de verdampingsoliën zijn er een aantal nieuwe bij gekomen. Vooral De Dragon’s Breath en de full Moon hebben een geweldige geur. Deze oliën zijn ontstaan in samenwerking met Atelier Edana. En zowel hier verkrijgbaar als in haar webshop https://www.edana.nl/of etsy shop. https://www.etsy.com/nl/shop/AtelierEdana?ref=usf_2020.

Nu heb ik weer genoeg getypt. Weer terug naar mijn vakantiegevoel. Wens jullie nog een mooie dag en tot schrijfs.

Liefs Conny.

logo Praktijk Nymphaea

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *