Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Karersee

De afgelopen 10 dagen een heerlijke vakantie gehad in Italië aan het Gardameer. Van daaruit allerlei excursies gemaakt naar Verona, Venetië en mijn hoogtepunt was letterlijk en figuurlijk de Dolomieten. Vooral de Karersee was werkelijk magisch!

Maar deze vakantie heb ik niet alleen maar vakantie gevierd. Ik ben ook bezig geweest met het up-to-date maken van mijn website. Want vanaf volgende week 22 september zijn bij mij in de praktijk diverse olie rollers, aura spray’s en verdampingscomposities te koop. Morgen word de nieuwe pagina SHOP gelanceerd, en daar zullen ze op te vinden zijn. Deze mooie composities zijn mede ontwikkeld met Natasja van Cabangems. Het was een prachtige samenwerking, waarbij er maar liefst 16 verschillende composities zijn ontstaan op zowel issues als wel hulpmiddelen bij o.a. rituelen.

In eerste instantie zou ik ze morgen online hebben. Maar door privé omstandigheden is dit helaas niet mogelijk, vandaar deze week uitstel.

Grief & Trauma

Je kunt ze nu al bestellen bij https://www.cabangems.com. En zoals al geschreven vanaf volgende week in mijn praktijk te verkrijgen of te bestellen. Dit kan via mijn whatsapp 0611732581, via mijn e-mail info@praktijknymphaea.nl of via een bericht op mijn facebookpagina. Ik heb geen echte webshop dus je kunt niet betalen met Ideal ed. Maar je krijgt van mij via whatsapp of het messengerbericht een betaalverzoek.

En houdt deze berichtenpagina in de gaten want volgende maand kom ik met een hele leuke aanbieding. Wat dat is…. ja, dat blijft nog even een verrassing!

Liefs Conny!

logo Praktijk Nymphaea

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]