Telefoonnummer

0611732581

Email-adres

info@praktijknymphaea.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag op afspraak. Ook s'avonds tot 21.00

Actie!!

Ik ben tot 30 september aanstaande, vanwege vakantie gesloten. Maar daarna ga ik weer volledig open en sta weer fris en fruitig klaar om je te helpen wat meer rust en ontspanning te vinden of je te helpen met een aandoening waarbij aromatherapie je net eventjes die extra boost kan geven om er vanaf te komen of om het dragelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan eczeem, psoriasis, reumatische klachten. Maar ook bij griep en verkoudheid zijn er diverse mooie oliën die je er weer snel vanaf helpen.

Ik heb een gedegen opleiding gehad waarbij je er op kunt vertrouwen dat ik niet zomaar bij iedereen alle oliën inzet, maar ik houdt hierbij rekening met leeftijd, gesteldheid en medicatiegebruik.

Mocht je een afspraak willen maken dan heb ik nu een hele mooie aanbieding. Deels omdat ik iedereen de kans wil geven om het mooie van een aromatherapie behandeling en of klankschalenmassage gun, ook degene met een kleine beurs, maar ook omdat ik wil vieren dat mijn man en ik in oktober al 35 jaar getrouwd zijn en dit jaar al 40 jaar bij elkaar zijn.

Alle afspraken tussen 30 september en 30 november zullen daarom ongeacht de behandelingsduur 25 euro! gaan kosten. Dit omvat ook eerste behandelingen met anamnese, het gebruik van de benodigde etherische oliën, hand- en voet massage aangevuld met een klankschalenmassage of muziektherapie of Therapeutic Touch! Je kunt vanaf nu al een afspraak boeken die valt tussen 30 september en 30 november. https://www.praktijknymphaea.nl/tarieven/

Dus kom gezellig snel een keertje langs. Een kopje koffie of thee staan al klaar. Bellen kan op telefoonnummer 0611732581.

Liefs Conny

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]